Krishti urdhëron të bëjmë dishepuj, jo klientë të rregullt!

Shumë Kisha ungjillore sot sundohen gjithnjë e më shumë nga fryma e kësaj epoke sesa nga Fryma e Krishtit. Ne i bëjmë thirrje kishave që të pendohen nga ky mëkat dhe të rikthehemi te besimi historik i krishterë. Për më tepër shikoni videon:

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *