Si predikuesit e prosperitetit përfitojnë dhe mashtrojnë njerëzit

Ruhuni nga keta predikues, por kujdes mos ben pergjithesime, ka predikues mashtruese qe duhen shmangur sic jane keta ne kete video por ka edhe shume pastore dhe predikues besnike biblike.

 

 

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.