Ungjilli i Shendetit dhe Pasurise, Rrezimeve dhe Sherimeve

Ndoshta do te shokoheni nga ajo qe do te mesoni ketu. Cfare ndodh me te vertete ne takimet e sherimit? Pse rrezohen ne toke njerezit ne keto takime? A sherohen vertete? Po Benny Hinn?Si te dallojme vepren e vertete te Frymes nga imitimet dhe te rremet? Dokumentar i krishtere ne shqip.

 

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.