Pse duhet ti lexojmë shkrimet dhe komentarët e njerëzve

Pse duhet ti lexojmë shkrimet dhe komentarët e njerëzve

Pse duhet ti përdorim komentarët, katekizmat, rrëfimet e besimit dhe shkrimet e tjera të burrave të perëndishëm.

 

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.