Joyce Meyer predikon ungjillin e prosperitetit!

Joyce Meyer predikon ungjillin e prosperitetit!

Ungjilli i shëndetit dhe pasurisë është një ungjill tjetër dhe ky ungjill predikohet nga Joyce Meyer.

 

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.