Si të dallosh dhe të ruhesh nga mësuesit e rremë

Si të dallosh dhe të ruhesh nga mësuesit e rremë

Bibla na paralajmëron që të ruhemi.

 

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.