A mund ta përballosh dot të vërtetën?

A mund ta përballosh dot të vërtetën?
A mund ta përballosh dot të vërtetën?

Një mesazh që cdo pastor dhe predikues duhet ta dëgjojë. Predikim në shqip nga Steve Lawson.

 

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.