MOS E LER ZEMREN TE TE MASHTROJE!

MOS E LER ZEMREN TE TE MASHTROJE!

MOS E LER ZEMREN TE TE MASHTROJE!

(Paqja e vertete prej Perendise dhe paqja e rreme)

Marre nga libri “Cfare duhet te dije cdo i krishtere” i shkruar nga puritani John Owen.

Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *