Thirrja e Bibles per jobesimtarin

Vellezer dhe motra, ju pergjerohem, qe te reflektojme. Thirrja e Bibles per jobesimtarin nuk eshte “Zoti te do” por “Arratisu nga Zemerimi i Perendise qe po vjen” dhe “Pendohu dhe Beso”. Cdo njeri do te dale nje dite perpara Perendise dhe sa e pamend do te jete qe ne vend qe ti paralajmeronim njerezit me dashuri per Zemerimin dhe Gjykimin e Perendise qe po vinte i kemi lajkatuar dhe u kemi dhene siguri dhe paqe te rreme ne mekatet e tyre.


Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *